Nyheter:

Ta chansen och var med på vår "Kräv din rätt" - utbildning

Alla barn och unga har rätt till en tobaksfri uppväxt. Kräv din rätt!
Var med du också!
Var med du också!

Den 7 oktober har du möjlighet att lära dig mer om dina rättigheter och få dela med dig av dina erfarenheter.  Vad har vi för rättigheter att kräva rökfritt, hur gör vi det och varför? Allt det här och lite till kommer du att få lära dig tillsammans med andra engagerade unga.

Förutom intressanta diskussioner, bra fakta och argument kommer vi även att göra spännande övningar tillsammans.

Deltagarna är inbjudna från flera olika organisationer – alla med intresse av barn- och ungas rättigheter. Utbildningen är ett utmärkt tillfälle att träffa nya bekantskaper

Var: Kärrsögården, Bromma

När: 7 oktober, kl 9 – 16

Kostnad. 200 kr och då ingår fika, lunch, material och en grym utbildning. (För medlemmar i Unga Allergiker och Astma och Allergiförbundet är utbildningen gratis)

Anmäl dig till Hannah Rosenqvist på hannah@ungaallergiker.se senast den 24 september, glöm inte att meddela dina allergier i förväg.

Hela utbildningen är rök- och nötfri. Vi ber dig vänligen att undvika parfym och andra starka dofter, eftersom det finns kraftigt doftöverkänsliga personer bland deltagarna.

Fler nyheter

Australiens flagga

Australien - en klar förebild

Med UA glasögonen med sig i garaget så har Erika svårt att släppa tanken på frågor som rör astma och allergi. 

Ta chansen och lär dig mer om hur du kan göra skillnad

Ta chansen och var med på vår "Kräv din rätt" - utbildning

Den 7 oktober har du möjlighet att lära dig mer om dina rättigheter och få dela med dig av dina erfarenheter.  Vad har vi för rättigheter att kräva rökfritt, hur gör vi det och varför?

Maria Larsson måste sätta barnens bästa i fokus

Tillsammans med A Non Smoking Generations generalsekreterare skrev vi därför och uppmanade Maria Larsson att sätta barns rättigheter och den allmänna folkhälsan i främsta rummet. Läs vår officiella uppmaning på newmill vi länken nedan.