Hur spelar Kai Havertz

Hur spelar Kai Havertz

Kai Havertz har en väldigt imponerande spelstil och det är inte många som lyckas spela så bra som han. Han är vänsterfotad men kan spela med båda fötterna utan några problem alls och han gör det väldigt bra.

Han spelar som mittfältare och han gör det väldigt bra. Utöver att vara mittfältare så älskar han att vara uppe i fronten och göra mål eller assists nästan varje match.

Han är alltid på hugget och man ser imponerande saker många matcher han är med i. Du kan läsa mer om hur han spelar på Kaihavertz.se.

Många förklarar Kai Havertz som en gåva till fotbollen eftersom han är så himla bra spelare vid så himla ung ålder och det är ingen tvekan om att han kommer fortsätta bli bättre så som det ser ut just nu.

Det är många jämförelser med andra professionella fotbollsspelare och en av dem är Mesut Özil som många har sagt att hans spelstil liknar. Han har även sagt själv att Mesut Özil är någon han ser upp till själv.

Lite senare så kommer fler jämförelser med Kai Havertz och Michael Ballack och Toni Kroos som har spelat i samma lag som Kai Havertz tidigare innan han började spela där.

Man kan helt klart säga att han är en allsidig spelare som klarar av alla utmaningar som har han stöter på ute på spelplanen.

På Grund av hans snabba utveckling inom fotbollen så tror många proffs och vanliga personer att han kommer att fortsätta spela bättre och bättre tills han är bättre än alla andra i sitt lag och alla andra lag han möter. Han har egenskaper som inte alla spelare inom fotboll har kan man verkligen säga.

Att han bara är 22 år gammal säger sig själv att han har många år kvar att spela fotboll och många år kvar att fortsätta utvecklas och bli bättre och bättre. Jämför du med Ronaldo som är 37 år gammal så är det hela 15 år skillnad och det är klart man är bättre då. Men ge Kai Havertz de här extra 15 åren så kan vi garantera att han kommer vara bland de topp 3 i världen.